Nieuws

Dit wedstrijd is legaal, eerlijk en serieus.

Terug

Het "EEN HUIS VOOR IEDEREEN"-team is absoluut geschokt en verontwaardigd door de onjuiste commentaren in veel sociale media-posten die de ernst van de "EEN HUIS VOOR IEDEREEN"-wedstrijd en de integriteit van zijn ontwerpers ter discussie stellen.

Sommige commentaren noemen vroegere persartikelen van het Dernière Heure, die beweren dat de wedstrijd "EEN HUIS VOOR IEDEREEN" illegaal zou zijn in de ogen van de bevoegde autoriteiten. Deze uitspraken zijn onjuist en onwaar.

De Journalistic Ethics Board heeft zojuist een advies uitgebracht waarin staat dat, door te verklaren dat de Gaming Commission het online gokken "EEN HUIS VOOR IEDEREEN" als illegaal beschouwt, De journalist van het Dernière Heure had zijn ethische verplichtingen geschonden en in het bijzonder de eis van “respect voor de waarheid” https://www.lecdj.be/en/jurisprudence/avis/

La Dernière Heure is verplicht deze mededeling minstens 48 uur op haar website te publiceren.

We bevestigen dat de "EEN HUIS VOOR IEDEREEN"-wedstrijd legaal, eerlijk en serieus is.

Het is ook innovatief en ongekend, wat natuurlijk legitieme vragen kan oproepen.

"EEN HUIS VOOR IEDEREEN"-wedstrijd is gebaseerd op het idee om een natuurlijke persoon de eigendom van onroerend goed te laten verwerven door een deelnamebewijs te kopen dat symbolisch wordt weergegeven door een virtuele baksteen en toegang te geven tot en antwoord te geven op een of meer vragen die betrekking hebben op verschillende thema's.

De deelnemer met het hoogste aantal juiste antwoorden op de vragen wordt na verificatie tot winnaar uitgeroepen.

De "EEN HUIS VOOR IEDEREEN"-wedstrijd is een wedstrijd en geen loterij, omdat het de kennis en intellectuele inspanning van elke deelnemer betreft. De winnaar wordt op geen enkele manier door lot aangewezen, maar door de kwaliteit van de geregistreerde antwoorden.

De SRL FUN INTERNATIONAL is het organiserende bedrijf van deze wedstrijd en het brengt de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit van de aangeboden online diensten. Het bedrijf biedt daarom deze innovatieve wedstrijd aan in strikte naleving van de toepasselijke wetten en vraagt het publiek dat geïnteresseerd is in "EEN HUIS VOOR IDEREEN" om geen aandacht te besteden aan onnauwkeurige uitspraken die door sommige ongeïnformeerde mensen worden doorgegeven.

We nodigen u uit om nu naar www.unemaisonpourtous.be te gaan om meer te weten te komen over de wedstrijd en eventueel een huis voor u te kopen.

Het team "EEN THUIS VOOR IEDEREEN".

Volgend nieuws Maar waar gaat mijn geld naartoe als ik een of meer stenen koop? Wedstrijd "Maar waar gaat mijn geld naartoe als ik een of meer stenen koop?" zien