Nieuws

Onverdiende huis

Terug

Dames en heren, goedemorgen.

Eerst en vooral wenst het team van "Une Maison Pour Tous" u het allerbeste voor 2021.

Een jaar dat begint zonder dat onze liefste wens uitkomt: het huis is niet gewonnen. Niet alle stenen zijn op en, zoals in onze regels staat, zal er dus geen winnaar worden aangewezen.

Als je een goede steencode per e-mail ontvangt, negeer deze dan, want we hebben besloten de deelnemers op onze eigen manier te bedanken! We voeren inderdaad een positieve wijziging door ten opzichte van de regelgeving: elke aangekochte steen wordt aan u terugbetaald in de loop van de maand januari 2021. Deze terugbetaling zal dus de code vervangen die u per e-mail ontvangt.

Omdat je in het leven moet durven, hebben we deze wedstrijd gemaakt. We hebben het opgezet, we hebben maandenlang gevochten om zijn wettigheid te bewijzen en uiteindelijk was het aan jou om deel te nemen.

Om verschillende redenen waren er niet genoeg van jullie. We laten niet los, we laten je niet in de steek! We doen gewoon een stap terug om anders en beter terug te komen. Degenen onder u die geïnteresseerd zijn, worden op de hoogte gebracht.

We danken de eigenaren van het huis voor hun deelname met zoveel overtuiging en geduld. We danken ook het makelaarskantoor, de notaris, de advocaten, de gerechtsdeurwaarders, het IT-bedrijf, het digitale bureau,… een heel team.

We bedanken ook de echte journalisten. Degenen, velen, die in de wedstrijd geloofden nadat ze de wettigheid ervan hadden geverifieerd, en vervolgens geweldige artikelen produceerden.

Tot slot bedanken we jullie, de deelnemers die stenen kochten en die geloven in dit super innovatieve concept!

We nodigen je uit om lid te worden van onze Facebook-groep als je op de hoogte wilt worden gehouden van het vervolg: www.facebook.com/groups/unemaisonpourtous

Het team van Une Maison Pour Tous - [email protected]

PS: wat betreft onze tegenstanders… Als het normaal is om vragen te stellen voor zo'n innovatief concept, om van daaruit ons project publiekelijk en zonder fundament te slopen, is er maar één stap die sommigen van jullie hebben helaas gekruist.

Toch herhalen we, dit concept is volkomen legaal, wettelijk gevalideerd en gecontroleerd door een gerechtsdeurwaarder. We blijven tot uw beschikking om u antwoord te geven op uw legitieme vragen.

Volgend nieuws Dit wedstrijd is legaal, eerlijk en serieus. Wedstrijd "Dit wedstrijd is legaal, eerlijk en serieus." zien