Veelgestelde vragen

Bakstenen kopen

Voir la section

Waar kan ik een « Baksteen » kopen ?

Een « Baksteen » kan online gekocht worden via onze internet website www.eenhuisvooriedereen.be.

Voir la section

Kan ik “Bakstenen” schenken ? Hoe kan ik dat doen ?

Natuurlijk ! Je kan “Cadeau-Bakstenen” via onze website kopen in het tabblad “Bakstenen kopen”, rechtsboven. Klik dan op de knop " Kopen" gelegen onder "Cadeau-Bakstenen". Schrijf je in als je dat al niet had gedaan. Kies het aantal “Bakstenen” te schenken en selecteer de optie die het beste bij je past : “Cadeau-Bakstenen” per e-mail. Om ermee te beëindigen, bevestig je betaling.

Voir la section

Welke betaalmiddelen worden aanvaard ?

Op de betalingspagina heb je verschillende mogelijkheden : ofwel via je bank ( voor de beschikbare pictogrammen ), of met bancontact betaalsysteem. Al onze betalingen zijn beveiligd.

Voir la section

Hoeveel tijd heb ik precies om een code in te voeren die in een verkooppunt werd gekocht ?

Je beschikt over 60 dagen na de aankoopdatum van een code (een « Baksteen ») om de code op je gebruikersaccount in te voeren.

Voir la section

Hoe kan ik « Bakstenen » op de website kopen ?

De eerste stap is een persoonlijk account aan te maken waarop de aangekochte Bakstenen zullen toegevoegd worden.  Zodra je toegang tot je persoonlijk account hebt, wordt het voorgesteld het aantal en het soort « Bakstenen » aan te geven die je wilt kopen. Je hoeft alleen de instructies voor de betaling op te volgen voor het uitvoeren van de transactie en de « Bakstenen » op je account te ontvangen.

Voir la section

Maar waar gaat mijn geld naartoe als ik een of meer stenen koop?

Na uw aankoop wordt het geld overgemaakt op de bankrekening van Online MultiSafepay 2- Zodra het geld van de stenen en op de rekening staat, komt de gerechtsdeurwaarder tussenbeide. 3- Hij alleen is in het bezit van het uiteindelijke bedrag. 4- De gerechtsdeurwaarder betaalt het geld aan de volgende partijen: de notaris, de verschillende registratiekosten en bijlagen. Wat betreft de notaris, hij betaalt het makelaarskantoor en de klant die zijn huis verkoopt. In geen geval ontvangt het bedrijf geld als de wedstrijd niet succesvol is; daarom hebben we iedereen nodig: van je aandelen tot online aankopen van een of meerdere bricks.

Deelnemen

Voir la section

Wat moet ik doen om deel te nemen ?

Het eerste wat je moet doen is op onze website in te schrijven en instructies op te volgen.

Voir la section

Hoe lang is deelname aan de Wedstrijd per woning?

De deelname aan de Wedstrijd duurt maximal 720 uur (30 dagen) Inderdaad behoudt de Organiserende Vennootschap zich het recht voor om dit aantal uren te verminderen volgens verschillende aspecten van het vastgoed op de Wedstrijd. Het overeenkomstige aantal uren zal op iedere vastgoed vermeld worden en kan niet gewijzigd worden.

Voir la section

Vanaf welke leeftijd mag ik wedstrijden?

De inschrijving is maar voor meerderjarige toegelaten. De Organiserende Vennootschap zal op het einde van de Wedstrijd, de verificatie uitvoeren (volgens het reglement door de deelnemers aanvaard). Indien de winnaar deze voorwaarden niet vervult, vervalt het recht op de prijs. Er wordt dan een nieuwe winnaar geselecteerd door de Gerechtsdeurwaarder.

Voir la section

Waarom mag ik maar 150€ per vastgoed plaatsen?

De Wedstrijd « Een Huis Voor Iedereen » is op ontspanning en vertier gebaseerd. Alhoewel de meeste deelnemers een verantwoordelijk gedrag aannemen, zijn we bewust dat het voor iedereen niet gemakkelijk is zijn impulsen aan de wedstrijd  te beheersen. Sommige mensen raken verslaafd.  Daarom creëert Fun International een duidelijk kader dat kan de deelnemers leiden tot een verantwoordelijk gedrag aan de Wedstrijd, onder andere, dankzij haar aankoopbeleid van 150€ maximaal per vastgoed op de Wedstrijd en per deelnemer.

Voir la section

Ik heb Bakstenen op een huis ingezet maar op de vragen nog niet geantwoord, mag ik later doen ?

Ja. Je hebt altijd de mogelijkheid de Wedstrijd  via je persoonlijk account te bereiken. Opgelet, antwoord op de vragen en valideer je deelname voordat de tijd op is, anders worden je Bakstenen verloren, dat zou spijtig zijn !

Voir la section

Wat gebeurt er als het vastgoed niet gewonnen wordt ?

Voor het geval dat alle Bakstenen van een vastgoed op de Wedstrijd, niet gekocht worden, kan ditzelfde vastgoed niet gewonnen worden. Er wordt dus geen winnaar aangewezen. De geplaatste Bakstenen op dit onroerende goed worden vervangen door "Bakstenen-Bonnen" ter waarde van 10€ geldig om op een ander vastgoed. (Er vindt geen restitutie plaats.)

Voir la section

Waarom moet ik de algemene voorwaarden accepteren ?

Deze voorwaarden worden door de advocaten vastgesteld die het dossier behandeld. De voorwaarden hebben betrekking op de Wedstrijd  zelf net als de verplichtingen van de partijen. Zonder de kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en hen te hebben aanvaarden, zal het voor je niet mogelijk zijn in te schrijven en te deelnemen.

Voir la section

Is het mogelijk anders te deelnemen dan via internet ?

Nee.

Resultaten

Voir la section

Ben ik geïnformeerd over de datum van de bekendmaking van de resultaten ?

De datum van de bekendmaking zal vermeld zijn op ieder foto van vastgoed op de website (naast « afgesloten » banner) zodra de chronometer wordt gestopt.

Voir la section

Wie bepaalt de winnaar van de Wedstrijd ?

Een gerechtsdeurwaar, zoals vereist onder wettelijke wetgeving met betrekking tot wedstrijden.

Voir la section

Moet ik eventuele kosten betalen als ik een vastgoed op de Wedstrijd win?

Nee, afgezien van je Baksteen. De Organiserende Vennootschap neemt op zich de betaling van het vastgoed, de notariskosten, de registratiekosten en alle kosten verbonden aan dit vastgoed. Binnen – en buiteninrichting blijven natuurlijk ten laste van je, volgens je eigen smaak.

Voir la section

Zijn de winsten belastbaar ?

Nee, de winst van Een Huis Voor Iedereen is vrijgesteld van belasting.

Voir la section

Als ik het vastgoed win, hoelang duurt het om de sleutels te krijgen ?

Je moet op 1 tot 3 maanden rekenen opdat de Organiserende Vennootschap alle nodige formaliteiten vervullen kan.

Voir la section

Wat kan ik met het vastgoed doen ?

De winnaar beschikt over meerdere mogelijkheden. Hij kan er zelfs in wonen, het verhuren om aanvullende inkomsten te behalen of het op klassieke wijze verkopen. In ieder geval, begeleiden wij onze winnaars.

Voir la section

Als ik een vastgoed win dat niet vrij is tot de akte, wat kan ik doen ?

De verkoper van dit vastgoed zal je, in dit geval, een huur betalen tijdens de bewoning vanaf de dag van ondertekening van de akte. We begeleiden jij bij de verschillende stappen.

Voir la section

Hoe kan ik weten als ik de grote winnaar van het vastgoed ben ?

De Organiserende Vennootschap zal ervoor zorgen contact met jij op te nemen de dag van de aanwijzing van de winnaar. De datum van de bekendmaking zal vermeld zijn op ieder foto van vastgoed op de website (naast « afgesloten » banner) zodra de chronometer wordt gestopt.

Mijn account

Voir la section

Hoe een account op de website aanmaken?

Klik maar op het pictogram image in de menubalk bovenlangs het scherm en volg de instructies.

Voir la section

Hoelang is een Baksteen geldig ?

De geldigheidsduur van een Baksteen is 60 dagen vanaf zijn aankoop, of op onze website of, in de toekomst, in een van onze verkooppunten. Wacht dus niet om deze op je persoonlijke account te plaatsen.

Voir la section

Ik kan geen verbinding maken. Wat moet ik doen ?

Je kan ons een e-mail sturen naar volgende e-mailadres : [email protected]. Vergeet niet de eventuele foutmelding toe te voegen. Je aanvraag zal dan naar de betrokken afdeling verzonden worden.

Voir la section

Mijn e-mailadres en wachtwoord werken niet meer. Wat kan ik doen ?

Je kan je wachtwoord resetten op het loginscherm (« Vergeten ? »). Een e-mail wordt je dan verstuurd. We zijn helaas niet verantwoordelijk voor problemen in verband met je e-mailadres.

Voir la section

Waarom moet ik de verwerking van mijn persoonsgegevens accepteren ?

Je moet je toestemming geven zodat wij je persoonsgegevens kunnen verwerken in het kader van de Wedstrijd. Als je winnaar aangewezen wordt, moeten wij en de Gerechtsdeurwaarder contact met jij kunnen opnemen.

Divers

Voir la section

Hoe kan ik een Baksteen winnen ?

Verschillende wedstrijden zullen georganiseerd worden en zullen het mogelijk maken een Baksteen te winnen.

Voir la section

Hoe wordt het aantal Bakstenen van een huis berekend ?

Dat wordt berekend op basis van de prijs van het huis, door zijn eigenaar gevraagd, waaraan worden notariskosten, registratiekosten, eventuele werkzaamheden en de werkingskosten van Een Huis voor Iedereen toegevoegd.

Voir la section

Wie stelt de verschillende vragen ?

De Organiserende Vennootschap stelt de verschillende vragen over algemene kennis en de Gerechtsdeurwaarder stelt de schiftingsvragen (de Gerechtsdeurwaarder is de enige die antwoorden op schiftingsvragen kent).

Voir la section

Ik heb een « Cadeau – Baksteen » gekregen, hoe kan ik zijn geldigheidsduur kennen voor het invoeren op mijn persoonlijk account ?

Als het over een « Cadeau– Baksteen » gaat die in een afhaalpunt werd geleverd, is de geldigheidsduur 60 dagen vanaf de verzenddatum van de “Baksteen”. Controleer dus de verzenddatum op de envelop. Als daarentegen over een code gaat, die op E-mailadres van persoon die aanbiedt gekregen werd, is de geldigheidsduur 60 dagen na de datum van ontvangst van de E-mail van die persoon.

Voir la section

Kan ik geïnformeerd worden als een nieuw vastgoed op de Wedstrijd is gezet ?

Ja, als je het inschrijvingsformulier vult in, heb je de mogelijkheid verschillende vakjes aan te kruisen. Daarvan staat de optie “Ik wens geïnformeerd worden als een nieuw vastgoed op de Wedstrijd is gezet”

Voir la section

Ik verkoop mijn vastgoed als particulier, mag il het bieden in het kader van de Wedstrijd?

Ja, we adviseren jij ons op het volgende adres te schrijven : [email protected]. Gelieve ons de volgende documenten hiertoe te verstrekken : en deskundig schattingsverslag, het EPC-certificaat en ook diverse foto's van dit vastgoed. We zullen zo vroeg mogelijk antwoorden. https://www.youtube.com/watch?v=x1qyFrE7pRI

Voir la section

Werken jullie met immobiliënkantoren ?

Ja, we werken ook met verschillende immobiliënkantoren die ons vastgoederen voorstellen.

Voir la section

Hoe zit het met dat Wedstrijd ?

Wij werken samen met professionals uit evenementen - en bouwsector, met advocatenkantoor ACTEO, notariskantoor Amélie Guyot alsook geassocieerde Gerechtsdeurwaarders INTERVENTUS.

Voir la section

Wat is een Gelukscode ?

De « Gelukscode » is een code uitsluitend bruikbaar in het kader van gratis wedstrijden georganiseerd door Een Huis Voor Iedereen. Het helpt een Baksteen te winnen die op een gebruikersaccount kan worden ingediend. Hij kan verkregen worden via een partner, een flyer ofwel via sociale netwerken.

Voir la section

Ik ben zelfstandige. Hoe kan ik mijn reclame voorstellen ?

We nodigen je uit contact met ons op te nemen via E-mailadres [email protected] om alle benodigde documenten te ontvangen ten einde van een aftrekbaarheid van 100% te genieten. Bijgevolg heb je recht op tal van voordelen !

Voir la section

Hoe kan ik een eventuele klacht indienen ?

Elke klacht moet aan ingediend worden via het contactformulier van de website.

Voir la section

Kan ik verbinding maken met een smartphone of tablette ?

Ja, de website werkt ook met mobiele apparaten.

Voir la section

Waar wordt de akte aangegaan ? Moet ik me verplaatsen ?

De ondertekening van de akte zal op de Organiserende Vennootschap Notariskantoor plaatsvinden. Deze laatste zal ervoor zorgen je thuis op te halen of een ontmoeting te regelen op een specifieke plek.

Voir la section

Ik heb geen computer. Wat kan ik doen ?

Wij stellen je daarom voor te spelen bij familieleden of een goede vriend die een computer bezit. Laten we banden versterken !

Het bedrijf

Voir la section

Hoe wordt het organiserende bedrijf betaald?

Nadat de deurwaarder het huisregistratierecht, de bijkomende kosten en de vergoeding voor het makelaarskantoor aan de notaris heeft betaald, betaalt hij het saldo aan het inrichtende bedrijf.

Voir la section

Wint het gastbedrijf iets als het huis niet wordt gewonnen?

Helemaal niets! Alleen als het huis (het onroerend goed) wordt gewonnen, vergoedt de gerechtsdeurwaarder het organiserende bedrijf. Alle kosten blijven dus bij het organiserende bedrijf als er geen winst is.

Voir la section

Zei u veel investeringen?

Hier zijn een paar jaar dat het bedrijf actief is om deze wedstrijd te creëren en op te zetten; Het behoeft geen betoog dat ieders investering een grote uitdaging is, financieel of anderszins, maar tijd is geld.

Voir la section

Is er een staatsbelasting op de wedstrijd?

Natuurlijk, ondanks het feit dat we een wedstrijd zijn, en aangezien deze verschuldigd is, is de belasting verschuldigd als "kansspelen en weddenschappen", dwz 11%.

``` De ONE HOUSE FOR ALL-wedstrijd is legaal, eerlijk en serieus.

Het is ook innovatief en ongekend, wat daarom natuurlijk legitieme vragen kan oproepen. De wedstrijd "EEN HUIS VOOR ALLEN" is gebaseerd op het idee om een natuurlijke persoon eigendom van onroerend goed te laten verwerven door een deelnameticket te kopen dat symbolisch wordt voorgesteld door een virtuele steen en toegang tot en beantwoord een of meer vragen met betrekking tot verschillende thema's.

De deelnemer met het hoogste aantal correcte antwoorden op de vragen wordt, na verificatie, tot winnaar uitgeroepen.

De wedstrijd "EEN HUIS VOOR ALLEN" is een wedstrijd en geen loterij, aangezien deze de kennis en intellectuele inspanning van elke deelnemer vereist. De winnaar wordt absoluut niet gekozen door het lot, maar door de kwaliteit van de opgenomen antwoorden.

Het bedrijf dat deze wedstrijd organiseert, besteedt de grootste zorg aan de kwaliteit van de aangeboden online diensten. Het bedrijf biedt daarom deze innovatieve wedstrijd aan in strikte overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. ```

Neemt contact met ons op ! Een andere vraag ? Contactpagina openen